День народження улюбленої іграшки

2020-05-15

/Files/images/depositphotos_39463043-stock-photo-father-and-son-play-time.jpg

Ми хочемо запропонувати вам гарну ідею, як цікаво та весело провести час з дитиною під час карантину.

Влаштуйте для дитини День народження її улюбленої іграшки. Це свято принесе гарний настрій всій родині, а Ваш малюк буде просто в захваті.

Найперше, про що варто подбати — святковий декор: стрічки з літерами «З Днем народження!» («Happy birthday!»), гірлянди, плакати, фігурки, святкові ковпачки. Можна замовити прикраси в інтернет-магазині або ж виготовити їх разом з дитиною. Не забудьте також про повітряні кульки — вони створюють незабутню атмосферу й надзвичайно подобаються дітям.

Складіть також святкову програму — вигадайте конкурси, завдання для квесту або ж складіть музичну добірку для танців. Взагалі свято можна перетворити в тематичну вечірку, наприклад, піжамну, гавайську чи карнавальну.

Варто подумати і про ласощі — це може бути лише десерт (святковий торт чи тістечка) або ж повноцінний обід з улюбленими стравами дитини та її іграшки — власне іменинника. Їх можна замовити онлайн з доставкою додому. Якщо ж є час та натхнення, можна зробити стіл яскравим та смачним спільно, всією родиною.

І, звісно ж, не забудьте про подарунок та листівку з побажаннями для винуватця свята.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi